Kunstwerk, RTV Lansingerland

‘Wil jij niet meedoen aan het programma Kunstwerk voor RTV Lansingerland? Vroeg mijn kapster Samira van Fabulous Hair’  Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken. Of ik wel snel beschikbaar kon zijn, want het interview en de opname moest al na het weekend gepland worden. Zo gezegd zo gedaan.

Tijd om over vragen na te denken was er niet. Het moesten namelijk spontane antwoorden zijn. Ook kreeg ik de aflevering niet van tevoren te zien…dat was even slikken, want tante ot heeft namelijk graag de regie in eigen handen haha.

Op mijn vraag wanneer wordt het eigenlijk uitgezonden kreeg ik als antwoord. Nou vanaf aanstaande maandag ieder uur, iedere dag voor een maand lang…oké…

Het was uiteindelijk een super leuke middag waarbij Stan mij op mijn gemak stelde en er een leuk, mooi en ik hoop inspirerend verslag van heeft gemaakt.

Kunstwerk, een nieuw maandelijks televisieprogramma op RTV Lansingerland.
Over kunst met een kleine en een grote K! Passie, bevlogenheid, enthousiasme, frustratie, woede, gekte, inspiratie en geldingsdrang. Stan Hill op zoektocht naar de ziel en zaligheid van onze creatieve Lansingerlandgenoten. Een waar Kunstwerk, elke maand!

Heb je de aflevering nog niet gezien? Bekijk hem hier!