In de finale!

HOE TROTS KAN JE ZIJN!

Zoals jullie misschien nog wel weten heb ik eind maart de Nachtwacht gemaakt door ‘mijn’ kinderen van de Kunstbreak uit groep 5/6 van de dinsdagmiddag ingestuurd voor de Lange Leve Rembrandt wedstrijd van het Rijksmuseum.

Vanmiddag (21 mei) heb ik het volgende super leuke en gave nieuws hierover ontvangen:

“ Beste inzender,

Hartelijk bedankt voor je inzending voor de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt. Het Rijksmuseum ontving tussen 1 februari en 31 maart 2019 maar liefst 8.390 inzendingen voor deze zomertentoonstelling, allen geïnspireerd op Rembrandt.

De afgelopen weken hebben er meerdere bijeenkomsten plaatsgevonden waarin de jury, met hulp van een selectiecommissie, alle ingestuurde kunstwerken aandachtig heeft bestudeerd. We zijn verheugd je te kunnen melden dat de jury jouw kunstwerk heeft geselecteerd voor de finaleronde! Gefeliciteerd! ”

De volgende stap is dat ik binnenkort het werk ga afleveren bij het Rijksmuseum. Vervolgens bekijkt de jury alle afgeleverde werken nog een laatste keer op zaal. En dan horen we of onze nachtwacht te zien zal zijn in de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt.

Hoe spannend is dit? Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden over het afleveren van het werk en natuurlijk over de voortgang van de wedstrijd!

Duimen jullie met ons mee?

#langleverembrandt #rembrandt #wedstrijd #rijksmuseum#kunstbreak #projectrembrandt #berkelcentrum#tekenenenschilderen #kidsart #painting #drawing