Over tante ot

Mijn naam is Audrey, ook wel tante ot genoemd. Creativiteit is iets wat als rode draad door mijn leven loopt. Ik hoop jou ook enthousiast te maken om te werken aan creatieve projecten! Uiteindelijk gaat het niet om een perfect eindresultaat, maar om werken met plezier en volgens jouw eigen stijl.

tante ot ontwerpt, illustreert en geeft creatieve workshops aan bedrijven, volwassenen en kinderen. En geeft daarnaast ook teken- en schilderlessen aan kinderen. Ik heb jarenlang voor bedrijven gewerkt als secretaresse en in HR. Maar toen ik de kans kreeg, heb ik gekozen voor wat ik écht het allerliefste doe: creatief bezig zijn en anderen daarin ook inspireren. Toen ik jong was tekende ik al heel veel en was ik ook altijd aan het handwerken. Later ben ik ook gaan schilderen.

Ik vind het heerlijk om met een groep aan de slag te gaan, of dat nou volwassenen of kinderen zijn. Het leukste aan workshops geven is zien dat iedereen uiteindelijk zijn/haar eigen stijl ontwikkelt. Ik geef ook les aan kinderen, dit doe ik met veel liefde bij de Kunstbreak in Berkel en Rodenrijs. Daar geef ik les aan kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Je ziet de creativiteit ook echt ontstaan tijdens een workshop of teken- en schilderles!

Ik heb mezelf ontwikkeld door het volgen van cursussen en workshops en door veel te oefenen. Gewoon proberen en kijken wat het resultaat is en vooral niet bang zijn dat het niet goed genoeg is. Mijn ontwerpen zijn misschien niet volgens de ‘regels’ of heel ‘precies’ maar zijn wel met veel liefde en passie gemaakt voor jou!

Audrey